Contact: info@xando.be 09 388 37 70

XANDO - Websites, IT & Marketing

Klanten aan het woord

Xando heeft de gave om iets technisch zeer complex samen te vatten in een praktische analyse. Ik kan Xando sterk aanbevelen.

Jurgen Schoukens van Opuro

Xando is ervaren, gedreven, gepassioneerd, kennen hun vak en gaan altijd net dat stapje verder voor hun klanten. Wij hebben op verschillende projecten samengewerkt en heb alleen maar positieve ervaringen. Xando behoort tot dat selectief clubje no-nonsense bedrijven waar ik met mijn ogen toe een project aan kan toevertrouwen en gewoon weet dat het goed zal verlopen!

Mathieu Lanssens van Fifteen24

Na heel wat ontgoochelende samenwerkingen met IT'ers en online marketing consultants kan ik Xando ten zeerste aanraden. Xando werkt transparant, en is niet gefocust op het afhankelijk houden van zijn klanten. Ze geven heel wat tips & inside information mee zodat je, ook als leek, zelf aan de slag kan. Ik was echt aangenaam verrast. Uniek in deze sector! Dat geeft vertrouwen.

Nisha Van Wanzeele van Mimique

Xando is een kei in de opmaak van analyse die volledig strookt met de behoeften van hun klanten, hun tips&tricks inzake gebruiksvriendelijkheid werden zeer gesmaakt. Xando levert een vlotte, no-nonsense service en levert puik werk binnen de afgesproken deadlines.

Martine Le Clef van VOKA

Wie een webpartner zoekt om een website te laten bouwen waarin de allerlaatste technologieën verwerkt zijn (responsive, conversion driven, content management system), die is bij Xando aan het juiste adres. Bescheiden team dat op de achtergrond helpt maar erg accuraat en vooral zeer snel reageert op vragen. Xando geeft advies, denkt mee maar levert vooral een resultaat dat in elke fase een whaaw-effect heeft. Sinds de lancering van onze nieuwe website, kunnen we zeer snel content wijzigen, hebben we beduidend meer conversies, krijgen we voortdurend positieve complimenten. Bedankt, Xando.

Dirk Vos van Bostoen

Xando ontwierp een krachtige state-of-the-art website voor Food2Know en leverde een uitstekend softwarepakket voor het beheren van de website. Xando zijn klantenservice (inclusief training van personeel betreffende de software) is uitstekend.

Benedikt Sas van Food2Know

Dankzij Xando hebben wij voor ons 25 jaar PLATO in Oost-Vlaanderen een mooie website. Bedankt voor de leuke brainstorm en het prachtige resultaat!

Delphine Parementier van VOKA

Xando heeft onze website gemaakt, ik heb ook met hen samengewerkt aan andere projecten. Ze begrijpen snel wat de klant nodig heeft en leveren in korte tijd een werk van hoge kwaliteit

Christelle Letist van Hilango HR

Xando doet geweldig werk in de ondersteuning van de Avecom en Bactocool-website. Stipt, betrouwbaar en een expert in hun domein.

Kim Windey van Avecom

Xando biedt een excellente service aan. Snel en zeer klantvriendelijk. Ze denken ook mee met de klant, wat erg geapprecieerd wordt. Het samenwerkingsmodel is ook klaar en duidelijk. Geen verdoken kosten.

Pascaline Louwagie van Time2Pay

Ik beveel Xando met veel enthousiasme aan! Ik heb met hen aan een groot IT-project gewerkt en was erg onder de indruk over de diepgaande kennis die ze bezitten. Enorme kennis. Maken het onmogelijke mogelijk.

David Defour van Gas Europe

Xando heeft het vermogen om projectbeheer te combineren met een jarenlange technische ervaring. Deze combinatie was zeer waardevol in een recent WordPress-ontwikkelingsproject.

Simon Timmermans van Antenno

Xando begrijpt het project snel en biedt zeer waardevolle input. Betrouwbaar en zeer prettig om mee samen te werken.

Stan De Vocht van CreativeShelter

Probleem in New York vanuit België in een handomdraai opgelost. Hands-on en pro-actief! Bedankt!

Katline Cauwels van MSquash

Join the club...

Maar natuurlijk niet direct. Blader eerst even door ons aanbod. U vindt er een heldere uitleg, prijzen en info.

Klik hier en blader rustig door het Xando aanbod

P.S.: Even afstemmen?

Of stuur een bericht:

Vul hieronder uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht in. U krijgt binnen de 24 uur antwoord.


Contactgegevens:

Rijsenbergstraat 62
9000 GENT (België)

info@xando.be
09 388 37 70