Contact: info@xando.be 09 388 37 70

XANDO - digitaal bureau Gent

Wordpress hulp door Xando

Hoe u onbeperkt Wordpress hulp krijgt voor uw Wordpress website of Woocommerce webshop voor een budgetvriendelijk tarief?

Klik hier voor een gratis prijsberekening

Onbeperkte Wordpress hulp 24/7

Heeft u een Wordpress website of Woocommerce webshop? En heeft u hiermee problemen of hulp nodig? Dan kan u beroep doen op de professionele Wordpress hulp service van Xando.

Een toegewijde Wordpress expert staat u dag en nacht bij voor al uw Wordpress problemen en vragen. Zodat u steeds wanneer nodig hulp krijgt met uw website of webshop.


Xando opdrachtgevers o.a.:

Wordpress hulp

Wat klanten zeggen

Na heel wat ontgoochelende samenwerkingen met Wordpress experts en andere digitale experts kan ik Xando ten zeerste aanraden. Xando werkt transparant, en is niet gefocust op het afhankelijk houden van zijn klanten. Ze geven heel wat tips & inside information mee zodat je, ook als leek, zelf aan de slag kan. Ik was echt aangenaam verrast. Uniek in deze sector! Dat geeft vertrouwen.

Nisha Van Wanzeele van Mimique

Xando doet geweldig werk in de ondersteuning van de Avecom en Bactocool-website. Stipt, betrouwbaar en een expert in hun domein.

Kim Windey van Avecom

Xando biedt een excellente service aan. Snel en zeer klantvriendelijk. Ze denken ook mee met de klant, wat erg geapprecieerd wordt. Het samenwerkingsmodel is ook klaar en duidelijk. Geen verdoken kosten.

Pascaline Louwagie van Time2Pay

Xando is ervaren, gedreven, gepassioneerd, kennen hun vak en gaan altijd net dat stapje verder voor hun klanten. Wij hebben op verschillende projecten samengewerkt en heb alleen maar positieve ervaringen. Xando behoort tot dat selectief clubje no-nonsense bedrijven waar ik met mijn ogen toe een project aan kan toevertrouwen en gewoon weet dat het goed zal verlopen!

Mathieu Lanssens van Fifteen24

Xando heeft het vermogen om projectbeheer te combineren met een jarenlange technische ervaring. Deze combinatie was zeer waardevol in een recent WordPress-ontwikkelingsproject.

Simon Timmermans van Antenno

De gebruiksvriendelijkheid van onze website wordt enkel overtroffen door de klantvriendelijkheid van de Xando-medewerkers!

Kurt De Mey van Pack4Food

Hoe kunnen we u helpen?

Hieronder enkele zaken waarmee onze Wordpress experts u concreet kunnen helpen:

 • Wordpress plugins installeren en configureren
 • Oplossen van fouten (bugs)
 • Design builder voor een vlot aanpasbaar webdesign
 • Wordpress sneller maken
 • Wordpress beveiligen
 • Wordpress optimaliseren voor een hogere positie in Google (SEO)
 • Wordpress hosting
 • Periodieke updates uitvoeren
 • Nieuwe plugins ontwikkelen
 • Betaalbare formules

Doe het zelver?

Wanneer u zelf een website of webshop maakt met WordPress zult u vast wel eens stuiten op problemen waar u zelf niet direct het antwoord op weet. U kunt uw website of webshop al helemaal opbouwen zoals u wilt, maar het is mogelijk dat er een paar zaken overblijven die maar niet willen lukken.

 • Er kan bijvoorbeeld iets zijn in de lay-out die er maar niet wil uitzien zoals u het wil;
 • Of u zoekt een goede manier om een bepaalde functie aan uw bezoekers aan te bieden;
 • Of uw website scoort niet goed op Google;
 • Of uw Wordpress website is te traag;
 • Of erger: uw website of webshop is gehackt.

In al deze gevallen is het handig om een partner te hebben die u snel en professioneel kan helpen en dat u ook gebruik kan maken van krachtige tools zoals onze unieke design builder.

Soms bent u uren zoet met het zoeken naar een plugin of een workaround. Vraag dan zeker raad aan een professional die snel zijn weg weet in de WordPress-technologie en weet welke plugins en andere oplossingen u best kunnen helpen. Bespaar uzelf vele uren zoekwerk, stress en frustratie: schakel Xando Wordpress hulp in.

Wordpress hulp zoveel u wenst aan een budgetvriendelijk vast tarief voor een onbeperkt aantal vragen? Dat kan perfect bij Xando. Alternatief kan u ook per klus betalen (in regie).


Klik hier voor een vrijblijvend voorstel voor Wordpress hulp


P.S.: Even afstemmen?

Of stuur een bericht:

Vul hieronder uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht in. U krijgt binnen de 24 uur antwoord.

GDPR-overeenkomt

Contactgegevens:

Rijsenbergstraat 62
9000 GENT (België)

info@xando.be
09 388 37 70