Contact: info@xando.be 09 388 37 70

XANDO - Websites, IT & Marketing

Full-service domeinnaam kopen

Een full-service domeinnaam kopen? Dat is inclusief DNS setup, SSL op onze hosting, gratis mailbox, onbeperkte DNS support, enzovoort


Wat krijgt u er allemaal gratis bij? (= full-service)

Een domeinnaam kopen bij Xando is niet zomaar een goedkope domeinnaam kopen. U krijgt er volgende full-service voordelen direct bij:


Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is het adres of de URL waarop een website of webwinkel op het internet gevonden wordt. Een domeinnaam bestaat altijd uit een naamgedeelte en een extensie. Dus bij xando.be is "xando" de domeinnaam en ".be" de extensie.

Waarop letten bij het kopen van een domeinnaam?

Hieronder vindt u een aantal aandachtspunten:

Herkenbaarheid, directe bezoeken en mond-op-mond reclame

Als u een domeinnaam hebt gekozen die goed te onthouden is, zorgt dat voor herkenbaarheid, meer directe bezoeken en een vlottere mond-op-mond reclame.

Waarde voor uw klant

Klanten brengen uw domeinnaam vaak in direct verband met de inhoud van uw website of webshop. Een domeinnaam is vaak het eerste wat de klant ziet en speelt dus een belangrijke rol bij hun verwachtingspatroon.

Professionaliteit

Een eigen domeinnaam straalt professionaliteit uit. Ook oogt het professioneel wanneer u e-mails kan versturen naar uw klanten vanuit uw eigen domeinnaam.

Zoekmachine

Niet alleen voor uw klanten is een domeinnaam van belang, ook zoekmachines hechten er waarde aan. Een goede domeinnaam kan een positieve verandering betekenen bij de rangschikking van uw website in de zoekresultaten.



P.S.: Even afstemmen?

Of stuur een bericht:

Vul hieronder uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en bericht in. U krijgt binnen de 24 uur antwoord.


Contactgegevens:

Rijsenbergstraat 62
9000 GENT (België)

info@xando.be
09 388 37 70